Bahçeköy Türkan Efe Ortaokulu


Vizyon: Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda her zaman ve her yerde başarılı olacak, bilim ve teknolojinin ışığında öğrenmeyi bilen, öğrendiğini de hem kendine hem de topluma faydalı olacak bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi yeteneklerine, isteklerine uygun orta öğretim kurumlarına el birliği ile hazırlamak ve topluma yararlı bireyler olmasını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:00-13:40
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (212) 226 10 71

Belgegeçer - (212) 226 2918

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://turkanefeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bahçeköy Yeni Mah. Doğanbey Cad. No13 Sarıyer / İstanbul

Öğretmen :30
Öğrenci :313
Derslik :20
Kütüphane Kitap Sayısı :4213
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Bahçeköy, İstanbul Sarıyer´e bağlı yaklaşık 4000 nüfuslu bir Mahalledir. Bahçeköy sınırlarını Fatih ormanı - Çayırbaşı - büyükdere - Kemerburgaz - Zekeriya köy - Gümüşdere´den almaktadır. Sınırları içerisinde orman fakültesi-orman işletme müdürlüğü-İski Vakıf Sular Şube Müdürlüğü -bentler- ve belgrat ormanı bulunmaktadır.

Adres - Bahçeköy Yeni Mah. Doğanbey Cad. No13 Sarıyer / İstanbul

Ulaşım Sarıyer´den 153, Zincirlikuyu Metrobüs ve Maslak yolu üzerinden 42M, Hacıosman Metrodan 42HM, Taksim sahilyolu üzerinden 42T ile Bahçeköy´e ulaşılabilir. Bahçeköy Kilyos yolu üzerindeki Bahçeköy Camii´nin arkasında 100 metre ileridedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sarıyer İlçe Merkezine Bahçeköy Caddesi üzerinden 8 km, İl merkezine ise 30 km uzaklıktadır.